Disposem d'una gran varietat de pans:

 

PA NATURAL

Elaboració diària

Pa natural per la seva llarga fermentació (24 hores de repòs) i fet amb massa mare.

BARRA NATURAL

Elaboració diària

Pa natural per la seva llarga fermentació (24 hores de repòs) i fet amb massa mare.

PA DE XIA

Elaboració dimecres i divendres

El nostre pa de Xia, també conté farina de blat de moro. Té una bona conservació. Tres dies de conservació si es conserva en un lloc sec.

PA DE VIENA

Elaboració diària

El nostre pa de Viena és molt nutritiu, està fet amb llet i mantega. És molt adient per la dieta dels més petits de casa, ja que és molt nutritiu.

PA DE COCA

Elaboració diària

Un pa molt humit, 75% d’aigua, això és el fa que tingui una esponjositat molt suau i sigui cruixent quan es torra. Conté una mica de sègol i malta, que li donen un sabor molt especial!

PA D'ESPELTA

Elaboració dimecres i divendres

Amb farina d’espelta, la varietat de blat més antic, i amb diferents llavors: pipes de gira-sol, sèsam... el fan un pa molt nutrient.

BARRA DE 200gr

Elaboració diària

La nostra barra de 200gr està feta amb massa mare. Aquest procés li dóna un sabor i conservació molt bons.

PA DE FAJOL

Elaboració dimecres i divendres

El fajol és un fals cereal, és a dir, no pertany a la família de les gramínies (a diferència del blat, el sègol, l’ordi o la civada). És un pa amb molt poc gluten, també amb molt bona durabilitat.
Forn de pa i pastisseria a Sabadell, Terrassa, Sant Quirze.