Vine a degustar els nostres pastissos i brioixeria

CARROT CAKE

RED VELVET

LES NOSTRES MAGDALENES
I els nostres entrepans especials
.jpg)
DAKOS
Pa de sègol (allblack), tomàquet, ceba vermella, oli d’oliva, formatge feta, tàpares, un toc de julivert i olives kalamata.

TRIBECA
Pa d'espelta o de xia, espinacs, alvocat fresc, salsa de pesto (feta a casa) i mozzarella.

THAI
Pa d’espelta o de xia, pollastre amb curri, espinacs, mango i mostassa al curri.

MOROCCO
Pa focaccia, falàfel, espècies, un toc de menta, salsa de iogurt i brots frescos

PHUKET
Pa de coca, hamburguesa de cigrons i albergínia al forn, tomàquet cherry, cebetes, fulla de roure, salsa de soja, sèsam, oli de sèsam i toc de gingebre

CAPRI
Pa de bastó, carxofes, mozzarella, llimona confitada, un toc d’alfàbrega i oli d’oliva

VEGGIE
Pa de bastó, brots frescos, mozzarella, pebrot escalivat, tomàquet sec, un toc d'orenga i oli d'oliva

NEW YORKER
Pa de coca, pastrami, formatge, ceba confitada, espinacs i mostassa
