Forn de Pa a Terrassa

Els millors forns de pa, molt a prop de Terrassa

Centenari som una cadena de forns de pa situats molt a prop de Terrassa. Disposem de 5 botigues a Sabadell on trobaràs el millor pa artesanal elaborat amb ingredients de la màxima qualitat.

 

Som un forn de pa que portem més de cent anys elaborant pa artesanal. Durant tots aquests anys hem anat acumulant experiència per oferir-te en l’actualitat un pa considerat com un dels millors del país.

 

Mantenint l'essència dels inicis hem anat perfeccionant tècniques i processos que han donat com resultat final una gran varietat de deliciosos pans. 

 

Actualment a les nostres botigues trobaràs la següent varietat de pa:

Pa de civada

  • És un pa ric en fibres i alt contingut en civada.
  • Elaboració artesanal, cruixent, lleuger i saborós.
  • Amb molt bon gust.
  • El consum de civada diari disminueix el colesterol.
  • Pa relaxant.
  • Està enriquit amb oli d'oliva.

Pa de figues

  • És un pa amb barreja de cereals i figues macerades amb vi.
  • Pel que fa un pa propi d'aperitius o per prendre inclús amb un dolç.

Pa de nous

  • És un pa molt saborós i reconstituent.
  • Perfecte per prendre en aperitius o amb formatges.
  • Ideal per berenar.
  • L'aroma de la nou el fa especial.

Pa d’espelta

  • És el tipus de blat més antic.
  • És un dels cereals més saludable per la seva gran qualitat.
  • Pa delicat, amb gran aroma i sabor amb un tos de fruits secs.
  • Ideal per les dietes saludables.
  • Conté els nutrients: magnesi, fòsfor i vitamines E i B.
  • No conté blat ni sègol.
  • 100% de farina d'espelta.

Pa de Sant Julià

  • Pa de farina de blat.
  • La seva cocció amb la barqueta de fusta fa que tingui una textura suau i sense crosta.
  • No porta llet ni mantega.

Pa imperial

  • Un pa amb molta fibra elaborat amb 50% de farina d'espelta i
  • 50% de farina de sègol.
  • Facilita la digestió per les propietats de la farina d'espelta.
  • Conté colts nutrients per la varietat de cereals.

Pa de xocolata i taronja

  • És un pa molt aromatitzat.
  • Recorda els pans antics per la seva elaboració artesanal
  • Ideal per berenar o esmorzar.

Pa alemany (multicereals)

  • Elaboració del pa basada amb la combinació de 5 cereals i tres llavors: farina de blat, sègol, llinosa en llavor, sèmola, flocs de civada, pipes de gira-sol, blat de moro i sègol integral.
  • Pa amb gran aroma i sabor, gràcies a la seva alta concentració de sègol.
  • Aporta vitamines, substàncies minerals i llavors oleaginoses.
  • Perfecte per la dieta mediterrània.
  • Dietes sanes.

Pa d’aranyó

  • Barreja de diferents cereals amb propietats antioxidants.

 

 

El millor pa artesanal a 5 minuts de Terrassa, vine a probar-lo als nostres forns de pa:

Forns de pa a Sabadell

  • C/ Riego 60
  • 08202 - Sabadell, Barcelona
  • 93 727 47 06
  • 660 094 615

Informació legal
x

Empresa: Centenari

Direcció: C/ Riego 60. 08202 Sabadell (Barcelona)

Telèfon: 93 727 47 06

e-mail: centenari@centenari.es

Valid XHTML 1.0 Transitional